|
|
18.11.2009, 10:31
|
#1 (permalink)
|
|
|
Discutii despre fenomene stranii
Ti s-a intamplat ceva de neexplicat? Ai avut parte la ceva fara semn de realitate? Ai trecut prin experiente care nu se intalneste in tiparul obisnuit al vietii?
Fiecare dintre noi am avut cate o experienta din domeniul supernaturalului. Ca pot fi sau nu explicate, haideti sa le impartasim in acest topic.
Mi s-a parut interesant acest subiect pentru ca este destul de evitat si de ce sa nu schimbam noi asta?
Va sugerez sa cititi regulile din categoriile Regulament Offtopic si Regulament Sanctiuni ca sa stiti ce trebuie sa faceti si ce nu. In cazul unui ban nu se pune intrebari.
Cine citeste regulile de la categoriile "Sticky" nu cred ca va avea "dificultati".
Last edited by Archangel; 20.11.2009 at 10:45.
|
|
|
|
18.11.2009, 13:30
|
#2 (permalink)
|
|
|
eu cateodata deduc cu o secunda 2 inainte sa se intample inevitabilul...nu am luat asta in seama pana acum...dar acum sunt curios
|
|
|
|
18.11.2009, 14:17
|
#3 (permalink)
|
|
|
Ytz ceea ce ai patit tu se numeste Deja Vu absolut orice persoana de pe Terra a avut un Deja Vu macar o data in viata asta..Sunt lucruri inexplicabile..."Déjà vu-ul reprezintă un sentiment ciudat sau iluzia că am văzut sau trăit deja o experienţă cu care ne întâlnim pentru prima dată."
|
|
|
|
18.11.2009, 14:30
|
#4 (permalink)
|
|
|
Quote:
Originally Posted by OviDiu
Ytz ceea ce ai patit tu se numeste Deja Vu absolut orice persoana de pe Terra a avut un Deja Vu macar o data in viata asta..Sunt lucruri inexplicabile..."Déjà vu-ul reprezintă un sentiment ciudat sau iluzia că am văzut sau trăit deja o experienţă cu care ne întâlnim pentru prima dată."
|
eu de la 7 ani tot vad momente din viitor de exemplu cand a fost cutremuru acest an am zis ca o sa fie da nu grav si sa intamplat mi se intampla cam de 3 4 ori pe luna
|
|
|
|
18.11.2009, 16:36
|
#6 (permalink)
|
|
|
Sa vezi ce sentiment ciudat ai si ce fiori te trec, atunci cand ai un vis, si dupa o anumita vreme se intampla in realitate ce ai visat, de obicei visez chestii nasoale, ca da o asina peste mine, ca ma musca un caine, ca se leaga cineva de mine.....mereu am evitat sa urmaresc tiparu exact ca in vis tocmai din aceasta cauza...toate avea un final neplacut, dar odata chiar mi s-a intamplat sa ma avant asa si era cat p'aci sa ma manance de viu un caine(ii urasc mama lor)
Sau, sa ti se spuna o melodie, sa o cante cineva pentru tine sa fredoneze versurile, iar tu dupa cateva minute sa ai un sentiment ciudat aprinzi tv si nimeresti melodia la tv, mi s-a intamplat de vreo 3 ori
|
|
|
|
18.11.2009, 19:21
|
#7 (permalink)
|
|
|
Aveam mai demult un vecin pe care il numea nea nebunu'. Era nebun, era bolnav, depindea de cineva care sa-l ingrjiseasca. De fel, erau ceilalti vecini de pe scara lui. Am vazut multe intamplari de mila dar asta e viata. Intr-o zi a murit. A fost inmormantat din banii vecinilor pentru ca nu avea pe nimeni, era singur.
Cand ma jucam bambilici, sau fotbal, nu mai stiu sigur, parca ceva m-a atras la apartamentul lui (statea la parter). M-am uitat si pot sa jur ca am vazut cum perdeaua de la geam era trasa inapoi, semn ca cineva de urmarea. Eu le-am zis asta la tovarasii din fata blocului, cu car ema jucam, nu m-au crezut la inceput dar au vazut cat sunt de serios in ceea ce ziceam.
Ne-am dus cu totii la usa de la intrarea scarii in bloc cu gandul sa intram la el in apartament sa vedem ce e pe acolo. El traia singur si dupa moartea sa nu era nimeni in acel apartament. Era doar inchis.
Cand ne-am dus la usa, ne duceam unul in spatele celuilalt nevrand sa fim cel care incearca usa. M-am dus eu cu o frica foarte mare in mine si am incercat usa. Bineinteles era inchisa. Dar parca ceva m-a speriat si am iesit tipand din scara alaturi de prietenii care erau in spatele meu.
Dupa ne-am dus in spatele blocului ca sa ne uitam la balconul lui, sa vedem ce e in casa. Ne-am urcat pe balcon si am vazut inauntru doar niste ziare asezate pe jos si un pat. Nu avea perdele la geamuri in spatele blocului.
Dupa ne-am dus inca odata in fata sa incercam usa. Astia nu au mai vrut pt ca le era frica si m-am dus singur. Prietenii ma asteptau la usa blocului.
Cand am incercat usa, spre uimirea stupefianta a mea era inchisa doar in lantul ala care tine usa intredeschisa. Usa nu mai era incuiata din cheie dar se tinea in acel lant. Am inceput sa tip de frica si muuuuulta vreme dupa acea intamplare nu am mai intrat in acea scara. Nicu, un prieten de la etajul patru, trecea fugand pe la parter stiind prin ce am trecut ina cea zi.
Cu timpul anilor trecatori m-am tot gandit la intamplarea asta si am analizat situatia.
Cum putea sa fie usa inchisa cu cheie dar a doua oara deschisa, tinuta doar de acel lant de la usa? Nimeni nu era inauntru, daca deschidea usa cineva, de afara, nu putea sa puna lantul, locul era destul de stramt.
Pot sa spun ca a fost o experienta infricosatoare dar dupa acea zi, desi noi eram speriati, totul se linistise. Parca sufletul lui nea nebunu' plecase intr-un loc mai bun...
|
|
|
|
18.11.2009, 20:13
|
#8 (permalink)
|
|
|
destul de scarry...
la mine cand bunica mea a murit...in fiecare seara mi se deschidea usa  ...ce sa zic...nu am crezut nimic...si inca nu cred...dar cred ca sufletul omului mai are timp cateva zile o saptamana sa colinde  ...
|
|
|
|
18.11.2009, 20:25
|
#9 (permalink)
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ytz
destul de scarry...
la mine cand bunica mea a murit...in fiecare seara mi se deschidea usa  ...ce sa zic...nu am crezut nimic...si inca nu cred...dar cred ca sufletul omului mai are timp cateva zile o saptamana sa colinde  ...
|
Pana cand se linisteste spiritul (Daca se linisteste) ! Chestia e ... ca ce se intampla pe Discovery mai sunt si adevarate .. ! Chiar daca sunt putine caz'uri .. conteaza ca sunt !
|
|
|
|
18.11.2009, 21:57
|
#10 (permalink)
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ytz
destul de scarry...
|
eu am patit asa dupa ce o murit bunumeo dar la mine se aprindea televizoru si odata am simtit o mana  rece pe spate :-S
|
|
|
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|