Home FAQ Calendar Today's Posts Register

Go Back   ExTreaM » Diverse » Offtopic

LINKS
Conquest System
Conquest System

Blogs
Register
Register
FAQ
FAQ
Members List Calendar
Calendar
Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
Old 20.11.2009, 00:34   #31 (permalink)

Banned

Raresh's Avatar

Status: Utilizator Banat

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
Vrei sa-ti apara si tie ? Click
TrackMania
Nick`ul nu este setat
User info
Credits: 9,684

Windows XP/2003 Mozilla Firefox
Activity Longevity
0/20 20/20
Today Posts
ssssss540
Submit to Yahoo Messenger

Sau mai bine .. decat sa mor de un extraterestru sau alte fenomene .. ! Mai bine ma sacrific pentru cineva si stiu ca mi'am "indreptat" pacatele (nu toate .. dar macar cateva ) !

P.S. : Vezi cum il faci .. xD ! Astia dupa Europa sunt "genii" .. !

Reply With Quote
Old 20.11.2009, 00:38   #32 (permalink)

Senior Member

Archangel's Avatar

Status: Useri Inregistrati

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick: akkandir
User info
Credits: 10,441

Blog Entries: 26
Activity Longevity
15/20 20/20
Today Posts
ssssss583
Send a message via Yahoo to Archangel Submit to Yahoo Messenger

Quote:
Originally Posted by Raresh View Post
Sau mai bine .. decat sa mor de un extraterestru sau alte fenomene .. ! Mai bine ma sacrific pentru cineva si stiu ca mi'am "indreptat" pacatele (nu toate .. dar macar cateva ) !

P.S. : Vezi cum il faci .. xD ! Astia dupa Europa sunt "genii" .. !
Daca prin sacrificiu te referi sa te omori pentru cineva, faci un mare pacat. Fiecare are sfarsitul lui si nu putem schimba asta.

Off: ma iau dupa un guide care a primit multe pareri de bine. Ma rog, vad eu ce iese.

Reply With Quote
Old 20.11.2009, 00:41   #33 (permalink)

Banned

Raresh's Avatar

Status: Utilizator Banat

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick`ul nu este setat
User info
Credits: 9,684

Activity Longevity
0/20 20/20
Today Posts
ssssss540

Quote:
Originally Posted by Akkan View Post
Daca prin sacrificiu te referi sa te omori pentru cineva, faci un mare pacat. Fiecare are sfarsitul lui si nu putem schimba asta.

Off: ma iau dupa un guide care a primit multe pareri de bine. Ma rog, vad eu ce iese.
"Prietenu la nevoie se arata" .. si de asta am zis'o ! Sincer .. eu as fi pregatit .. sa fac asa ceva .. pentru orice prieten ! Pentru o persoana pe care nu o cunosc .. sincer nu prea m'as baga ... deoarece nu sti ce a facut acea persoana si tot asa .. !

P.S: Numai zice "off" ca e sectiunea "OFFTopic" se intelege !

Edit : Un mai mare pacat e atunci cand vezi pe cineva ca moare si tu nu faci nimic !

Crede'ma ca exista multe trick'uri .. si guide'ul ala poate a facut autorul mai multe cont'uri si a dat pro'uri ! .. Anyway.. iti sugerez sa ai grija !

Reply With Quote
Old 20.11.2009, 14:05   #34 (permalink)

Senior Member

MeRRy's Avatar

Status: CStrike TeaM

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick: nmerry
User info
Credits: 5,643

Activity Longevity
11/20 20/20
Today Posts
ssssss377
Send a message via Yahoo to MeRRy Send a message via Skype™ to MeRRy Submit to Yahoo Messenger

sa mai inveselim putin atmosfera sa va spun ce m-i s-a intamplat aseara

Dupa o zi obositoare de facultate...am ajuns acasa pe la 7,am mancat..m-am uitat putin la tv,iar pe la 20:20 m-am dus sa dorm,eram foarte obosit, pe la ora 23 si ceva nu stiu exact cat era ceasul ma trezesc in fata usii de la baie cu blugii luati pe mine gata sa ma inchid la nasturi si cu impresia ca trebuia sa ma duc undeva, nu stiu unde ma dezmaticesc imi dau seama ca am luat-o razna ma uit la ceas[am un ceas pe hol] vad ca e 23:40 sau cam asa ceva.. ma uit la usa parintilor,vad prin geam ca televizorul era deschis...si ma intorc la mine in camera,cand aprind lumina,aveam hainele imprastiate in pat,iar patura cu ca ma invelisem era facuta ghemotoc,intr-un colt al camerei am strans hainele[l-am luat pe toate si le-am aruncat in dulap,inca buimac fiind] si am luat patura am indreptat-o si m-am culcat la loc

nu stiu exact ce a fost toata chetia asta banuiesc ca este din cauza faptului ca am mancat cu putin timp inainte sa dorm,si am mancat cu pofta ca mancase un sandwish toata ziua. alta explicatie nu gasesc...

am mai avut o chestie asemanatoare,dar v-o zic maine sau diseara,ca acum trebuie sa plec

Last edited by MeRRy; 20.11.2009 at 14:07.

Reply With Quote
Old 20.11.2009, 18:24   #35 (permalink)

Junior Member

mynu's Avatar

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick`ul nu este setat
User info
Credits: 5,458

Activity Longevity
7/20 20/20
Today Posts
ssssss253
Send a message via Yahoo to mynu Submit to Yahoo Messenger

Happy
Quote:
Originally Posted by MeRRy View Post
sa mai inveselim putin atmosfera sa va spun ce m-i s-a intamplat aseara

Dupa o zi obositoare de facultate...am ajuns acasa pe la 7,am mancat..m-am uitat putin la tv,iar pe la 20:20 m-am dus sa dorm,eram foarte obosit, pe la ora 23 si ceva nu stiu exact cat era ceasul ma trezesc in fata usii de la baie cu blugii luati pe mine gata sa ma inchid la nasturi si cu impresia ca trebuia sa ma duc undeva, nu stiu unde ma dezmaticesc imi dau seama ca am luat-o razna ma uit la ceas[am un ceas pe hol] vad ca e 23:40 sau cam asa ceva.. ma uit la usa parintilor,vad prin geam ca televizorul era deschis...si ma intorc la mine in camera,cand aprind lumina,aveam hainele imprastiate in pat,iar patura cu ca ma invelisem era facuta ghemotoc,intr-un colt al camerei am strans hainele[l-am luat pe toate si le-am aruncat in dulap,inca buimac fiind] si am luat patura am indreptat-o si m-am culcat la loc

nu stiu exact ce a fost toata chetia asta banuiesc ca este din cauza faptului ca am mancat cu putin timp inainte sa dorm,si am mancat cu pofta ca mancase un sandwish toata ziua. alta explicatie nu gasesc...

am mai avut o chestie asemanatoare,dar v-o zic maine sau diseara,ca acum trebuie sa plec

Somnambul? Da, poate sa fie si asta. Sau poate nu. Am patit si eu o chestie asemanatoare. In urma cu vreo 3 ani, m-am dus frumos din camera parintilor la culcare si...dus am fost! Nu stiu ce s-a intamplat, ca, dimineata in jurul orei 11 m-am trezit de zgomotul facut de parinti, care dadeau telefoane la vecini si intrebau de mine. Unde eram? Intr-o camera, folosita drept depozit (avem casa in lucru). Am gasit si o explicatie, cu toate ca nu imi amintesc "o boaba" din ceea ce se intamplase in noaptea respectiva: am mers la bucatarie sa imi iau apa si am intrat in cel mai racoros loc...sau poate cine stie . Partea "dureroasa" e ca din camera mea pana jos a trebuit sa cobor o scara...si scara nu avea mana curenta

Reply With Quote
Old 20.11.2009, 23:03   #36 (permalink)
Junior Member

fLrrr's Avatar

Status: Utilizator cu experienta

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick`ul nu este setat
User info
Credits: 6,197

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
ssssss276
Send a message via Yahoo to fLrrr Submit to Yahoo Messenger

Ma uit si eu pe Discovery la fenomene stranii (peste 5 minute incepe) si sincer,CRED.

In legatura cu Universul. Eu nu cred ca e infinit. Cred ca este o limita,dar apoi dau de altceva,ce este dupa acea "limita"? Nu cred ca voi afla curand.

(Stiu ca trec de la niste capitole la altele). In legatura cu visurile. Tin minte,ca odata,am putut controla visul.Era acum cativa ani. Simteam ca zbor si ca ma izbesc de un perete. Surpriza,inainte sa ma izbesc ,mi-am zis ceva de genu' "Stai asa,pot sa fac ce vreau" si bingo,controlam visul. Asta s-a intamplat doar o singura data.

Acum e 22:03,deschid televizorul. Mi-am spus opinia,voi continua sa citesc topicul.

Reply With Quote
Old 20.11.2009, 23:41   #37 (permalink)

Senior Member

Archangel's Avatar

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick: akkandir
User info
Credits: 10,441

Blog Entries: 26
Activity Longevity
15/20 20/20
Today Posts
ssssss583
Send a message via Yahoo to Archangel Submit to Yahoo Messenger

Cand eram mai mic puteam sa controlez visul. Defapt puteam sa ma controlez in vis. Daca era sa fie vreun cosmar si vroiam neaparat sa ma trezesc, pur si simplu o faceam. Daca vroiam sa continui un vis dupa ce m-a trezit o alarma, gagica etc., ma puneam la loc la somn si ma gandeam la ce am visat ultima oara.. si continuam visul.
Chestia asta mi s-a intamplat de multe ori dar cand eram mic. Acum... nu prea mai merge.

Reply With Quote
Old 21.11.2009, 13:19   #38 (permalink)

Senior Member

Wh!sKeY's Avatar

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick: whskey
User info
Credits: 10,021

Windows XP/2003 Opera
Activity Longevity
15/20 20/20
Today Posts
sssss1096

Quote:
Originally Posted by Akkan View Post
Cand eram mai mic puteam sa controlez visul. Defapt puteam sa ma controlez in vis. Daca era sa fie vreun cosmar si vroiam neaparat sa ma trezesc, pur si simplu o faceam. Daca vroiam sa continui un vis dupa ce m-a trezit o alarma, gagica etc., ma puneam la loc la somn si ma gandeam la ce am visat ultima oara.. si continuam visul.
Chestia asta mi s-a intamplat de multe ori dar cand eram mic. Acum... nu prea mai merge.
exact asa sunt si eu,si acum patesc asasi inainte sa adorm daca ma gandesc la ceva,visez cu acel cevasi daca e ceva ce nu imi place ma pot trezi cand vreau,dar nu stiu cum functioneaza)

Reply With Quote
Old 21.11.2009, 19:00   #39 (permalink)

Junior Member

mynu's Avatar

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick`ul nu este setat
User info
Credits: 5,458

Activity Longevity
7/20 20/20
Today Posts
ssssss253
Send a message via Yahoo to mynu Submit to Yahoo Messenger

Si la mine e la fel. Tin minte, acum 2 ani, cand era wrestliengul "la putere" visam ca ma bat cu diverse vedete de acolo, le dadeam un pumn, cand trebuia sa primesc, ma trezeam... si reluam apoi visul. Am auzit si la alti prieteni ca pot face asta. Cred ca fiecare dintre noi putem

Reply With Quote
Old 29.11.2009, 22:07   #40 (permalink)

Junior Member

Ghosty's Avatar

Info
Counter-Strike
Nick`ul nu este setat
TrackMania
Nick`ul nu este setat
User info
Credits: 1,624

Activity Longevity
3/20 20/20
Today Posts
sssssss68

Doamne Doamne cata ignoranta in acest topic. Ma doare capul. Raresh , fiul meu te rog frumos sa-l intrebi pe domnul profesor de religie ,cand a creat Doamne Doamne pamantu si cand oamenii. O sa-ti spuna ca in a 6-a zi a creat oamenii si in primele 5 pamantu. Apoi intreaba-l cand au existat dinozaurii daca in primele 5 zile a fost creat pamantul si in a 6-a omu. OK. Next. Deci Dumnezeu ne-a facut sa ne mantuim nu ? Stii ca , crestinismul nu a existat de cand a existat lumea. Spre exemplu pe vremea egiptenilor nu exista inca crestinismul. Ei credeau in zei. Ei nefind informati din cartea aia groasa numita biblie ca trebuie sa se mantuiasca unde au intat ? In Iad sau in Rai. Restul comentarului tau nu ti-l comentez. Nu de alta da te-as jigni. De unde stii tu ca demonii spiritele fantomele and shit like that exista ? Ai vro dovada palpabila ? Si mie mi-a spus Stra-Stra-bunicamea ca exista strigoi si alte d'astea. Ea a murit. Si vad ca nu m-am mai intalnit cu ea. Chiar mi-as fi dorit ca i-as fi multumit pentru puloverul pe care mi l-a dat cadou iarna trecuta. De , Mi-as fi asigurat locul in rai. (tu sau Akkan) Parca Mai ziceai si ceva de genu " Se fac atatea filme pe tema apocalipsei ca sa ne anunte ". Stai sa-ti spun eu cum e treaba. Se fac atatea filme pe tema asta pentru ca scot bani.Multi bani. Se fac si s-au facut multe filme si pe tema dragonilor , soriceilor vorbitori , oamenilor morti si verzi care ies din pamant si si dinozaurilor uriasi care mananca o cladire de 2344 de etaje. Ele se fac din acelas motiv nu ? Mai spui ca ti-ai dat viata pentru un prieten. Da probabil te vei pune in fata coechipierului tau ca scut uman pt asi reincarca arma. Desigur pe serverul cs.extream.ro nu in realitate. Mai intai spui ca ti-e frica de moarte and stuff like that apoi spui ca ti-ai da viatza pentru un amic. Iti dai singur in cap. Apoi in legatura cu ultimele posturi. Visele in care poti face ce vrei se numesc vise lucide si, exista si anumite "tutoriale" pentru a avea un vis lucid. As mai spune multe da n-are rost ca oricum stiu ca majoritatea nu ar intelege. O seara buna in continuare

Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Tags
despre, discutii, fenomene, sport, stranii, supernatural

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules