|
 |
|
21.11.2009, 13:18
|
#11 (permalink)
|
|
|
The Hangover
Data lansarii: 5 Iunie 2009
Trailer:
Recomand Filmul :d
|
|
|
|
21.11.2009, 13:41
|
#12 (permalink)
|
|
|
Little Man . (2006)
prea tare filmu .
|
|
|
|
21.11.2009, 13:57
|
#13 (permalink)
|
|
|
dupa trailer e misto filmu ,am sa-l descarc si eu diseara sa ma uit
|
|
|
|
21.11.2009, 23:52
|
#14 (permalink)
|
|
|
little man a fost belea  inca il mai tin minte  si cred ca o sa il mai iau odata sa il vad
|
|
|
|
22.11.2009, 18:17
|
#15 (permalink)
|
|
|
Youth in Revolt (2009)
Youth in Revolt este povestea maturizarii lui Nick Twisp, un pusti de 16 ani foarte cinic, care se foloseste de adolescenta pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur. Sa isi piarda virginitatea, iar pentru asta va trebui sa o cucereasca pe Sheeni Saunders. Toate actiunile sale ii sperie teribil pe parintii lui, dar el este nepasator in fata acestora. El este dispus sa faca orice numai sa castige "inima" si "floarea" lui Sheeni, inclusiv sa isi faca prietenul disparut, sa arunce in aer o rulota, sa dispara in India, sau sa intre sub acoperire ca sa scape de FBI. Dar inamicul lui este de fapt Sheeni, care face tot posibilul ca acesta sa dea gres in toate icnercarile sale. Un final aproape fericit pana la adanci batraneti.
Trailer:
Data lansare (SUA): 30 Octombrie 2009
Perioda filmare: 12 Iulie 2008 - 7 Septembrie 2008
Site oficial: Youth In Revolt
Poze:

<code class="bb" style="font-size: 12px;">  </code>
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!
|
|
|
|
23.11.2009, 12:14
|
#17 (permalink)
|
|
|
Falling Up
Data lansari September 22 2009
Trailer

rEs cu pumnu ghiulea de foc
Alearga adversarii pe harta de lasa fum
Si cand arme nu are
Tot scoate 5 la rampe
Tin x2 singur,
Ca prin sigur .
Last edited by rEs; 23.11.2009 at 12:17.
|
|
|
|
23.11.2009, 12:23
|
#18 (permalink)
|
|
|
Quote:
Originally Posted by alexx
little man a fost belea  inca il mai tin minte  si cred ca o sa il mai iau odata sa il vad 
|
M-am uitat si eu la asta little a fost penal
|
|
|
|
23.11.2009, 14:01
|
#19 (permalink)
|
|
|
Year One (2009)
Dupa ce gusta fructele din Pomul Cunoasterii, lenesul si neispravitul Zed traverseaza o perioada de iluminare si incepe sa-si puna intrebari despre sensul vietii, intrand in conflict cu localnicii din satul primitiv in care locuia si fiind alungat de catre acestia. Insotit de catre cel mai bun prieten al lui pe nume Oh, Zed pleaca in cautarea raspunsurilor la intrebarile sale, sfarsind prin a experimenta situatii si intamplari mai presus de cele mai aventuroase si indraznete visuri ale sale.
In aceasta importanta calatorieamuzanta si plina de neprevazut printr-o lume ancestrala, incercand sa gaseasca o semnificatie profunda vietii lor, Zed si Oh devin personaje ale unor povesti biblice din Vechiul Testament si ii intalnesc pe Adam si Eva, Cain si Abel, Avraam si Isaac, Moise sau printesa Inanna a Sodomei, interactionand cu acestia intr-un mod specific si hilar.
- Titlu: Year One - Anul Unu
- Data lansare (SUA): 19 Iunie 2009
- Data lansare (Romania): 09 Octombrie 2009
- Perioda filmare: Ianuarie 2008
- Buget: 75,000,000 $
- Incasari weekend: 19,610,304 $
- Incasari totale: 43,337,279 $
- Site oficial: Year One
|
|
|
|
30.11.2009, 08:13
|
#20 (permalink)
|
|
|
Grown Ups (2010) Dupa 30 de ani de la absolvirea liceului, cinci prieteni foarte buni pe nume Lenny Feder, Rob Hilliard, Eric Lamonsoff, Kurt McKenzie si Marcus Higgins, impreuna cu sotiile lor Roxanne, Sally si Deanne, se intorc in orasul natal pentru a participa la funeraliile fostului lor antrenor de baschet....... Trailer:
Regia  ennis Dugan Premiera:6 august 2010 (Romania) Gen: Comedie Ecran: Tv

<code class="bb" style="font-size: 12px;">  </code>
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!
|
|
|
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|