|
|
08.02.2010, 14:46
|
#1 (permalink)
|
|
|
Clip Nou
Brusc,m-a lovit inspiratia si mi-a venit o idee de un clip nou,marca ETM .
Toata esenta clipului o sa stea in soundtrack,care va fi asta :
http://www.youtube.com/watch?v=CanAuizYjOI#movie_player
Deci o sa incercam sa facem un clip dupa aceasta piesa,dar pentru asta avem nevoie de experti in filmulete,si e oameni seriosi 
So..cine e dispus sa ne ajute cu organizarea, cu clipul, cu efectele sa posteze aici
Eu zic ca va iesi caterinca maxima
Rank : Special Agent
2nd job : Detective
City : Los Santos
Home : 4 Room apartament
Married to : Jessica
Licenses : All passed
|
|
|
|
08.02.2010, 14:58
|
#2 (permalink)
|
|
|
Am asa o imaginatie in cat va pot explica o idee daca ati vrea. cum s-ar putea 
La inceput cand incepe dudum dudum , sa arata niste personaje asa direct.. veneam pe 7 carari mancand pamant cu tot cu flori .. sa vina unu pe /drunk cand aia din spatele meu cica mai faci un pas si mori , sa vina unii cu bata in mana.. daia burtosii   ah asta a fost o mica idee
|
|
|
|
08.02.2010, 15:07
|
#3 (permalink)
|
|
|
me..daca vrea papriq sa filmeze e ok  deja fac scenariul  grove vs lsv...stiu deja locurile etc etc.va dau bate  ne trebuie doar oameni seriosi...cum ar fi:
Lov3 , Phoneiz , tiki , dur3x , samurake , durango , spoock , deliric , WhisKeY , winckler , aLeX etc.
LE: Daca ne strangem va schimbam factiunile pentru filmare,apoi va mutam la loc
|
|
|
|
08.02.2010, 15:20
|
#4 (permalink)
|
|
|
eu sunt de acord , dar sa se faca candva seara da nu la 12 noaptea ... ca lumea mai e la liceu \ scoala in timpul zilei ...si sa nu zice-ti dupaia k nu suntem seriosi 
|
|
|
|
08.02.2010, 15:26
|
#5 (permalink)
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Wh!sKeY
me..daca vrea papriq sa filmeze e ok  deja fac scenariul  grove vs lsv...stiu deja locurile etc etc.va dau bate  ne trebuie doar oameni seriosi...cum ar fi:
Lov3 , Phoneiz , tiki , dur3x , samurake , durango , spoock , deliric , WhisKeY , winckler , aLeX etc.
LE: Daca ne strangem va schimbam factiunile pentru filmare,apoi va mutam la loc 
|
Esti chiar nesimtit  M-ai uitat
Eu sunt de acord si te voi ajuta Del
|
|
|
|
08.02.2010, 15:26
|
#6 (permalink)
|
|
|
ce ziceti ; seara asta 8.02.2010 , ora 19:00? daca se deschide serverul ?
|
|
|
|
08.02.2010, 15:40
|
#7 (permalink)
|
|
|
va ajut si eu daca este nevoie
|
|
|
|
08.02.2010, 15:43
|
#8 (permalink)
|
|
|
vorbeam cu deliric prin limbaj codificat  si am gasit inca o melodie pe care ar merita.. maximillian cu spike - supererou tau' sau guess who - noi anul 2000 , spike - in capul altora..
|
|
|
|
08.02.2010, 15:45
|
#9 (permalink)
|
|
|
stiti bine ce sa intamplat ultima data ... nu cred ca voi mai filma , regiza , impresiona , pune la punct ... vreodata vreun film aici ... Voi ati facut asta ... Si vorba aia cand am zis k plek ... asa zisi oameni vostrii seriosi spuneau ... citez " crezi ca esti singuru care stie sa filmeze ? " ... bine daca va-ti gasit oameni succes ... dau si cateva nume ... aLeX , Phoenixz ... si mai sunt cativa pe care nu vreau sai nominalizez  desii am vrut sa va ajut , majoritatea ma luau peste picior , puneti-va in locul meu si o sa vedeti ca nu e simplu sa faci un filmz ... de ex ca a lui lov3 ... munca de 2 zile de dimineata pana seara la 2-3 ...  ... este zicala aia Respecta ca sa fii Respectat ... Aici numai este vorba de asa ceva ... As putea continua lista la infinit cu fel de fel de probleme care sau produs in tot acest timp pe server ... Nu ca eu as fii unu perfect , mai scap si eu o jignire la adresa cuiva cand vad ca acesta sufera sau abuzeaza de un anumit lucru  ... Deci in concluzie vreau sa anunt ca nu stiu daca voi mai face vreun film aici ... Depinde de voi ... Apropo am si ban pe server ...
Salutare
Respectele mele ,
papriq
Last edited by papriq; 08.02.2010 at 15:47.
|
|
|
|
08.02.2010, 15:45
|
#10 (permalink)
|
|
|
prima melodie a lu deliric e buna
|